Welkom!

Zandsestraat Bemmel

Woningbouwproject Zandsestraat Bemmel is vanaf 2021 in ontwikkeling. Er wordt gewerkt aan de plannen voor het gebied en aan de eerste ideeën voor de woningen. Van oktober 2021 tot januari 2024 vond het participatietraject plaats. Voor direct omwonenden en belanghebbenden van Zandsestraat Bemmel was er op donderdag 1 februari 2024 een informatiebijeenkomst met informatie over het stedenbouwkundig plan. Nu het stedenbouwkundig plan is vastgesteld kan de planologische procedure worden opgestart. Lees er meer over bij 'Nieuws' op de website.

Naar het laatste nieuws

Plezierige woonbuurt

Voor ieder wat wils

Naar verwachting worden er 146 woningen gebouwd in verschillende categorieën. Twee derde deel valt in het betaalbare segment (waarvan circa 30% huur) en één derde deel in de vrije sector. Er komen huur- en koopwoningen in verschillende typen. Het plan omvat 30 huurappartementen en de volgende typen koopwoningen: 71 hoek- en tussenwoningen, 8 beneden-bovenwoningen, 9 levensloopbestendige woningen, 10 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Zoals het ernaar uitziet worden er ook 15 vrije bouwkavels aangeboden. De genoemde aantallen zijn bij benadering en kunnen nog wijzigen tijdens de verdere ontwikkeling. De doelstelling is een plezierige woonbuurt te creëren die op een vanzelfsprekende manier harmonieert met de landelijke omgeving en de bestaande bebouwing. Bekijk het stedenbouwkundig plan, het woningbouwprogramma en de doorsnedes via de onderstaande button.

Stedenbouwkundig plan, programma en doorsnedes

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Wilt u het nieuws over het nieuwbouwproject volgen? Schrijf u dan in via de onderstaande button in voor de nieuwsbrieven. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via interesse@jansenbouwontwikkeling.nl.

Inschrijven

Planlocatie Zandsestraat Bemmel

Zandsestraat Bemmel

Zandsestraat Bemmel is een ontwikkeling van Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl | interesse@jansenbouwontwikkeling.nl